Türkiye İş Kadınları Derneği - Turkish Business Women Association

Caliente Restaurant´ta Yönetim Kurulu Üyelerinin katıldığı yılbaşı yemeği düzenlendi.

"Büyük Türkiye Resmi" kampanyası çerçevesinde Türkiye´nin tanıtımına katkıda bulunmak amacı ile Atıl Kutoğlu, Dice Kayek ve Hüseyin Çağlayan tarafından tasarlanan t-shirt, eşarp ve cüzdanların lansmanları Ritz Carlton Hotel Bozcaada Salonu´nda brunch eşliğinde yapıldı. Sonrasında TİKAD Yönetim Kurulu Üyesi Sema Güral Sürmeli´nin ev sahipliğinde kampanyaya start vermek için Kütahya ziyareti gerçekleştirildi. Büyük Türkiye Resmi kampanyası çerçevesinde, kaybolan aile değerlerine dikkat çekmek amacı ile 2007´

Bakanlar Kurulu kararıyla "Tüm İş Kadınları Derneği" olan TİKAD´ın açılımı "Türkiye İş Kadınları Derneği" olarak değiştirilerek "Türkiye" isminin kullanılması hakkı elde edildi.

Parksa Hilton Otelde Atıl Kutoğlu ile 16 Kasım 2005 Çarşamba günü saat 13:30´da yine Parksa Hilton Otelde Dice Kayek ile t-shirt tasarımlarıyla ilgili öğle yemeği ve resim çekildi.

Londra´da gerçekleştirilen "Businesswomen International Forum 2005" programına katılım gerçekleştirildi. Katılım sonrasında merkezi Londra´da bulunan Businesswomen International ile yapılan görüşme sonucunda formun 27-28 Nisan 2006 tarihinde İstanbul´da yapılması kararlaştırıldı.

Caliente Restaurant´ta TİKAD iftar yemeği organizasyonu gerçekleştirildi.

AB müzakereleri nezdinde gelişmeleri değerlendirmek ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak için Caliente Restaurant´ta yemekli toplantı düzenlendi.

AB sürecinde sivil toplum kuruluşlarının müzakerelere katılım noktasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan´ın katılımı ile Ankara´da gerçekleştirilen "Sivil Toplum Zirvesi"ne Başmüzakereci Ali Babacan´ın davetiyle katılım gerçekleştirildi.

Suriye Arap Cumhuriyeti First Lady´si Esma ESAD, Mısır First Lady´si Suzan Mubarek Türkiye´den First Lady Sayın Emine Erdoğan ve Pakistan´dan Benazir Butto ve tüm dünyadan iş kadınlarının katılımı ile Suriye´de gerçekleştirilen `´Dünya İş Kadınları Formu´´nda TİKAD Türkiye´yi temsilen katıldı.

Sayın Başbakanın gerçekleştirdiği İsrail ve Filistin temaslarında Türk İş Kadınlarını temsilen eşlik edildi.

Dünya İş Kadınları Sempozyumu Sayın Emine Erdoğan, FCEM (Dünya Girişimci İş Kadınları Derneği) Başkanı Leyla Khaiat, 11 ülkeden iş kadınları dernek başkanları, TÜSİAD Genel Başkanı Ömer Sabancı ve iş dünyasından geniş katılımla Çırağan Sarayında gerçekleştirildi.