Türkiye İş Kadınları Derneği - Turkish Business Women Association

TİKAD her ay düzenlediği kahvaltılı Bilgilendirme ve Değerlendirme Toplantısı'nda bu ay CHP,AKP ve MHP milletvekillerini ağırladı. Basının da yer aldığı toplantıda Dünya Ekonomik Forumu'nun açıkladığı Küresel Cinsiyet Uçurumu Raporu değerlendirildi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle verdiği resepsiyona TİKAD başkanı Nilüfer Bulut ve konsey başkanı Demet Sabancı Çetindoğan da katıldı.

Nilüfer Bulut TİKAD'ın da kurumsal destekçisi olduğu CeBIT Sinerji zirvesine katıldı. Zirve 26 Ekime kadar sürecek

TİKAD Genişletilmiş Yönetim Kurulu Toplantısını gerçekleştirdi.Üyeler Tarbaya Otelinde kahvaltıda buluştu.

TİKAD, AB Komisyonu tarafından yürütülen "Eşitlik Sonuç Verir" çerçevesinde 26 Eylül 2013 tarihinde İstanbul Ortaköy Princess Hotel'de İstanbul ayağı gerçekleştirilen workshop çalışmasına katıldı

TİKAD, Birleşik Arap Emirliği'nden gelen ve Sheikha Jawaher Bint Mohammed Al Qasimi'nin himayelerindeki Sharjah İşkadınları Konseyi temsilcilerini ağırladı.

TİKAD Sayın Emine ERDOĞAN'ın katıldığı bir iftar yemeği vererek iş, sanat ve medya dünyasının değerli temsilcilerini Beyaz Köşk'te ağırladı.

Sayın Nilüfer BULUT, Ekonomi Bakanlığınca organize edilen, sayın Zafer ÇAĞLAYAN ve Sayın Mehdi EKER'in konuşmacı oldukları Diyarbakır Green Park Oteldeki 'Yeni Teşvik Sisteminin 1. Yılı Değerlendirme Toplantısı" nda bir konuşma yaptı.

Sayın Emine ERDOĞAN Hanımefendi, TİKAD ve Georgetown Üniveristesinin Washington'da gerçekleştirdiği "Barış ve Kalkınmada İşkadınlarının Rolü" konulu konferansta konuştu. Katılımın çok yoğun olduğu konferansa dünyanın çeşitli ülkelerinden çok sayıda işkadını katıldı.

TİKAD üyeleri " Bilgilendirme ve Değerlendirme Toplantısı" kapsamında dünyaca tanınmış ekonomi profesörümüz Sayın Aziz Akgül'ü 6 Mayıs Pazartesi günü Condrad Hotel'de bir öğle yemeğinde ağırladı.

Nilüfer Bulut 2-4 Mayıs tarihlerinde İstanbul'da yapılan Dünya Girişimci Kadınlar Forumuna (IWEF) panalist olarak katıldı. Ekonomi Bakanımız Sayın Zafer Çağlayan ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sayın Fatma Şahin de konferansta yer aldılar

Nilüfer Bulut Türkiye Yeşilay Cemiyetinin 26-27 Nisan tarihlerinde Haliç Kongre Merkezinde Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımlarıyla gerçekleştirdiği "Alkol Politikaları" konulu Sempozyuma katıldı.

Nilüfer Bulut Ekonomi Bakanlığının Hilton Otelde düzenlediği ve Bakanımız Sn. Zafer Çağlayan'ın katılımıyla gerçekleştirilen AB-ABD ve Yatırım Ortaklığı Anlaşması konulu toplantıda TİKAD'ın görüşlerini anlattı.

Türkiye Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ve eşi TİKAD'ın Konuğu olarak 9 Mart 2013'te ,Condrad Otel'de yapılan TİKAD Bilgilendirme Toplantısı'na katıldı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Dünya Kadınlar Günü kutlama programı sebebiyle Cuma günü Siirt'e gitti. Aynı program kapsamında Nilüfer Bulut'ta Siirt'teydi.

TİKAD'ın Bir başkadır Benim Memleketim projesinin Tanıtım Gecesi Çırağan Sarayı'nda Sayın Emine Erdoğan ve Sayın Fatma Şahin'in katılımıyla yapıldı.

TİKAD "Bir Başkadır Benim Memleketim" eğitime destek projesini kamuoyuyla paylaşmak üzere basın toplantısı yaptı, Çırağan Sarayında yapılan toplantıda TİKAD'ın proje kapsamındaki çalışmaları anlatıldı.

Nilüfer Bulut, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün tarafından kamuoyuna açıklanan Türkiye Elektrik ve Elektronik Sektörü Strateji Belgesi ve Eylem Planı Toplantısına katıldı. Toplantı Four Seasons Bosphorus Hotel'de yapıldı.

Nilüfer Bulut T.C Kadının Statüsü Genel Müdürlüğü'nün önderliğinde gerçeklştirilen Türkiye Cinsiyet Eşitliği Görev Grubu toplantısına katılıdı. Dünya Ekonomik Forumu/Türkiye Çalışma Grubu kapsamında yapılan toplantı İstanbul\'da gerçekleştirildi. T.C Kadının Statüsü Genel Müdürlüğü\'nün önderliğinde gerçeklştirilen Türkiye Cinsiyet Eşitliği Görev Grubu toplantısına katılıdı. Dünya Ekonomik Forumu/Türkiye Çalışma Grubu kapsamında yapılan toplantı İstanbul\'da gerçekleştirildi.