Türkiye İş Kadınları Derneği - Turkish Business Women Association

Yılsonu yemeğinde TİKAD üyeleri bir araya geldi. Uzun bir yılı daha bitirirken, 2018’i değerlendirdik ve 2019 yılı için yeni projelerimizi konuştuk. Yılsonu yemeğinde TİKAD üyeleri bir araya geldi. Uzun bir yılı daha bitirirken, 2018’i değerlendirdik ve 2019 yılı için yeni projelerimizi konuştuk.

TİKAD Yatırım Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Emine Sabancı Kamışlı 2. İstanbul Ekonomi Zirvesi Altın Değerler Ödül Töreninde ' Yılın Girişimci İş Kadını ' ödülünü aldı

TİKAD Başkanı Sayın Nilüfer Bulut, Uluslararası Mardin Kadın Sempozyumu kapsamında düzenlenen “Toplumsal Cinsiyet Siyaseti Açısından Kadın” başlıklı oturumda konuşmacı olarak yer aldı.

TİKAD Heyeti, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u ziyaret etti. Turizm sektörünün yaşadığı problemlerin ele alındığı toplantıda TİKAD, turizm sektörüne yönelik hazırladığı raporu Sayın Bakana sundu.

Çalışma dönemini değerlendirdiğimiz TİKAD üye toplantısını üyelerimizin katılımıyla gerçekleştirdik.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Macaristan’a resmi ziyareti kapsamında, Budapeşte’de gerçekleştirilen Türkiye-Macaristan İş Forumu heyetinde başkanımız Nilüfer Bulut ve Demet Sabancı Çetindoğan da yer alarak, ticari temaslarda bulundular.

Sayın Emine Erdoğan’ın BM 73.Genel Kurulu kapsamında organize edilen “Afrika’daki Kadınlar ve Kız Çocuklarının Güçlendirilmesi: Dayanaklı,Sürdürülebilir ve Adil Toplumların İnşasına Yönelik Yaklaşımlar” temalı evsahipliğini yaptığı toplantıya Başkanımız Nilüfer Bulut da katıldı.

Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Berat Albayrak’ın, Yeni Ekonomik Programı açıkladığı toplantıda TİKAD da yer aldı.

Başkanımız Sayın Nilüfer Bulut, açıklanan büyüme rakamlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu

TİKAD Başkanı Sayın Nilüfer Bulut, Milliyet gazetesinden Abdullah Karakuş’a gündemdeki ekonomik gelişmeleri değerlenlendirdi.

Sayın Emine ERDOĞAN´ın Huber Köşkünde gerçekleştirdiği iftar davetine TİKAD Başkanı sayın Nilüfer BULUT da katıldı.

TİKAD´ın 13. Geleneksel İftar Yemeği Haliç Kongre Merkezinde iş dünyasının geniş katılımıyla yapıldı.

DEİK evsahipliğinde 30 Mayıs, Çarşamba günü Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde Sayın Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekçi'nin teşrifleriyle gerçekleştirilen DEİK iftar yemeğine TİKAD Başkanı Sayın Nilüfer Bulut da katıldı.

TİKAD´ın üye kuruluş olduğu CHATHAM HOUSE´da, Sn Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan " Türkiye´nin küresel ve bölgesel vizyonu" başlıklı bir toplantıda konuşma gerçekleştirdi

TİKAD, Kültür ve Turizm Bakanlığı´nın öncülüğünde gerçekleşen İstanbul Kültür Çalıştayı komisyonunda yer aldı. Açılış toplantısı Kültür Bakanımız Numan Kurtulmuş´un katılımıyla yapıldı.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Himayelerinde gerçekleştirilen Uluslararası Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Kongresi Gala yemeği ve Ödül Töreni'ne TİKAD Başkanı Nilüfer Bulut da katıldı.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'ın ve Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat ZEYBEKÇİ'nin teşrifleriyle gerçekleştirilen Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu'nun Genel Kuruluna TİKAD Başkanı Sayın Nilüfer BULUT da katıldı.

Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi´nin teşrifleri ile gerçekleştirilen Perakendede Kadının Gücü Konferansı'na TİKAD Başkanı Sayın Nilüfer Bulut da katıldı.

TİKAD Başkanı Sayın Nilüfer Bulut, İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Sayın Mevlüt Uysal´ı makamında ziyaret etti. Toplantıda, İstanbul´un sosyal çalışmalarında sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliğinin önemi ve ortak projeler geliştirilmesi konuları ele alındı.

TİKAD'ın destekleyen kuruluş olarak katkı sunduğu "Biz Geleceğiz" Projesi 23 Mart Cuma günü "Çocuk İhmal ve İstismarı" konulu sempozyum ile başladı.

Sayın Emine ERDOĞAN Hanımefendi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde bir öğle yemeği verdiler. 15 Mart, Perşembe günü gerçekleşen yemeğe TİKAD Başkanı Sayın Nilüfer BULUT da katıldı.

Tunus'un önde gelen iş kadınlarından oluşan Tunus iş heyeti ve TİKAD, gerçekleştirdikleri toplantıda karşılıklı iş birliği ve yatırım fırsatlarını görüştü.

TİKAD üyeleri ve TİKAD Yatırım A.Ş yönetimi; 9 Mart'ta birlikte gerçekleştirdikleri toplantıda, kadınların güçlenmesi amacıyla hayata geçirecekleri projeleri değerlendirdiler.

TİKAD Başkanı Nilüfer Bulut, T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı evsahipliğinde 6 Mart'ta gerçekleştirilen "Türkiye'ye Enerji Veren Kadınlar" etkinliğinde jüri üyesi oldu.

TİKAD Başkanı Nilüfer Bulut, 1- 3 Mart tarihlerinde İstanbul'da gerçekleşen "Dünya Müslüman Kadınlar Zirvesi"nde konuşmacı olarak yer aldı.

Tunus İstanbul Başkonsolosu Sayın Hedi Malek, TİKAD Başkanı Sayın Nilüfer Bulut´u ziyaret etti. Toplantıda, iki ülke arasında ticari ilişkilerin geliştirilmesi ve iş kadınlarının desteklenmesi konusunda görüş birliğine varıldı.

Esved vakfının düzenlediği Yılın Ödülleri Töreninde TİKAD´a yılın sivil toplum kuruluşu ödülü verildi. 27 Ocak´ta Cemil Meriç Kültür Merkezinde gerçekleşen törende ödülü, Yönetim Kurulu Başkanı Sn Nilüfer Bulut aldı.

Beyoğlu Belediyesinin ev sahipliğinde 10. Beyoğlu Sohbetleri programı Başbakan Binali Yıldırım´ın teşrifleriyle 26 Ocak Cuma günü gerçekleştirildi.Yönetim Kurulu Başkanımız Sn Nilüfer Bulut da programa katıldı.

Üyesi bulunduğumuz İstanbul Kalkınma Ajansı kurulunun 24 Ocak´ta İSO´da gerçekleştirilen 16. Kalkınma kurulu toplantısına TİKAD´I temsilen sn Nilüfer Bulut katıldı.