Türkiye İş Kadınları Derneği - Turkish Business Women Association

2019

KOBİ Değer Kredisi Paketine ilişkin bir Basın Açıklaması yayınladık.

Hindistan’ın Mumbai şehrinde bu yıl 6.sı düzenlenen ve dünyanın önde gelen isimlerinin katıldığı “The World Women Leadershıp Congress & Awards “ ödüllerinde TİKAD Başkanı sayın Nilüfer Bulut “Women Super Achiever Award” ödülüne layık görüldü.

Başkanımız Nilüfer BULUT, Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından KDV iadelerinde yapılan hızlı geri ödeme düzenlemesinin iş dünyasına finansal açıdan bir güç katacağını belirtti.

TİKAD & DAPD işbirliği ile düzenlenen “Türkiye & KKTC Yatırım ve İşbirliği Konferansı” TİKAD Başkanı Sayın Nilüfer Bulut’un konuşması ile başladı.

Marmara Üniversitesi ESKAR tarafından düzenlenen “Türkiye ve Dünyada Kadın İşgücü ve İstihdam” başlıklı konferansta konuşmacı olarak yer alan TİKAD Başkanı Sayın Nilüfer Bulut Kadın istihdamı konusunda tecrübelerini paylaştı.

Borsa İstanbul ve TİKAD ortak töreniyle İstanbul Borsası’nda gongu bugün kadınlar, kadınlar için çaldı.

TİKAD Başkanı Sayın Nilüfer Bulut, A Para Tv'de yayınlanan “Paranın Yönü” programına konuk olarak Özlem Doğaner’in sorularını yanıtladı.

TİKAD Başkanı Sayın Nilüfer Bulut, açıklanan büyüme rakamlarına ilişkin bir demeç verdi.

Başkanımız Sayın Nilüfer Bulut’un jüri üyesi olduğu “Türkiye’ye Enerji Veren Kadınlar Ödülleri” töreninde; Akademi, Profesyonel İş Dünyası, İlham Veren Kadın, Girişimcilik, Enerjide Örnek Şirket ve Jüri Özel Ödülü alanlarında ödüller sahiplerini buldu.

Komite üyesi olduğumuz Women 20 Zirvesi bu yıl Japonya’da gerçekleşiyor. Japonya W20, Türkiye delegasyonunda TİKAD’ı temsilen Sn Hande Tibuk yer aldı.

İSTKA desteği, TİKAD ve Galatasaray Üniversitesi işbirliğiyle hayata geçirilen “Kadın Girişimciliğini Geliştirme Merkezi” projesi kapsamında, başvuruları almaya devam ediyoruz

31 Mart Yerel Seçimlerine ilişkin bir Basın Açıklaması yayınladık.

Yeni Ekonomik Program’a ilişkin bir basın açıklaması yayınladık.

İSTKA desteğiyle; TİKAD & Galatasaray Üniversitesi girişimciliği desteklemek ve geliştirmek amacıyla İstanbul’da bir “Girişimci Kadın Merkezi” kurdu. Eğitimler başlıyor, bütün girişimci adaylarını bekliyoruz! BİLGİ için : http://gikamer.com

TİKAD, Girişimci Kadın Merkezi’ni kurdu. Birinci dönemde eğitim alacak kadın girişimci adaylarımızın eğitimleri 30 Mayıs’ta başlayacak olup, 21 Temmuz’da tamamlanacaktır. İkinci periyot için başvurularınızı almaya devam ediyoruz !

İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu TİKAD ev sahipliğinde, iş kadınları ile biraraya gelerek gündemi değerlendirdi ve karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Sayın Bakanımıza katılımından dolayı teşekkür ederiz.

TİKAD’ın İstanbul Kalkınma Ajansı’nın desteğiyle ve Galatasaray Üniversitesi işbirliğinde hayata geçirdiği Girişimci Kadın Merkezi projemiz GİKAMER'in basın lansmanını başarıyla gerçekleştirdik .

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde “KKTC’de İnovasyon ve Bilişim” temasıyla gerçekleştirilen, TİKAD’ın paydaş olarak katkı sunduğu III. KKTC KOBİ Zirvesi’nde TİKAD Başkanı Nilüfer Bulut da bir konuşma gerçekleştirdi.

Girişimci Kadın Merkezi GİKAMER, girişimci ekosistemine yeni ve güçlü katılımcılar hazırlıyor.

 
 

İstanbul Sözleşmesi ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği'ne dair bir basın açıklaması yayınladık.

İSTKA’nın desteği; TİKAD ve Galatasaray Üniversitesi işbirliğiyle kurulan GİKAMER, yeni başvuruları almaya başladı. Başvuru için: http://gikamer.com

Faiz indirimi hakkında bir basın açıklaması yayınladık.

TİKAD Başkanı Sayın @NilüferBulutt bu akşam saat 20:00’de HaberTürk TV’de Didem Arslan Yılmaz’ın sunumuyla yayınlanan #TürkiyeninNabzı'na konuk oluyor...

GİKAMER’de yeni eğitim dönemi başladı, bütün yeni katılımcılarımıza başarılar dileriz.

Vodafone Avrupa CEO'su değerli üyemiz Sayın Serpil Timuray kadın istihdamını artıran dünyanın en prestijli liderlik listelerinden biri olan “The HERoes Top 100 Role Model Women Executives 2019”da yer aldılar. Kendilerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz

TİKAD iklim değişikliği ile mücadele programını destekliyor.

İstanbul Kalkına Ajansı’nın desteği; TİKAD ve Galatasaray Üniversitesi işbirliğinde kurulan GİKAMER, 'Başarı Akademileri Söyleşilerine' başlıyor.

Barış Pınarı harekatı ile ilgili TİKAD’ın görüşlerini yansıtan mektubu, üyesi olduğumuz Uluslararası kuruluşlar ve iş ortaklarımızla paylaştık.

İSTKA’nın desteği, Galatasaray Üniversitesi işbirliğinde hayata geçirdiğimiz GİKAMER’in Başarı Akademileri Söyleşileri’nin konuğu Başkanımız Nilüfer Bulut’du

İstanbul Kalkınma Ajansı’nın desteği; TİKAD ve Galatasaray Üniversitesi işbirliğinde kurulan GİKAMER’in Başarı Akademileri Söyleşileri’nin konuğu NG Hotels Başkanı Sayın Hediye GÜRAL GÜR’dü.

GİKAMER’de bir eğitim dönemi daha başarıyla tamamlandı, tüm katılımcılarımızı kutluyoruz.

TİKAD’ın kadın girişimciliğini geliştirme projesi kapsamında Galatasaray Üniversitesi’nde, İSTKA işbirliğiyle kurduğu GİKAMER’de, katılımcılara girişimcilik eğitimleri yanında bire-bir mentörlükten yararlanma fırsatı da sunuyoruz.

Moldova Büyükelçiliği Türkiye Ticaret Ataşesi Sn. Calin Gheorghira ve yardımcısı Sn. Tatiana Çelebi TİKAD’ı ziyaret ederek, Genel Sekreterimiz Sn. Hediye Güral Gür ile biraraya geldi. Toplantıda iki ülke arasındaki yatırım ve işbirliği fırsatları değerlendirildi

TİKAD’ın bünyesinde kurulan TİKAD Yatırım A.Ş’nin yatırım yaptığı Optiyol Şirketi başarılı çözüm ortaklığı anlayışıyla her geçen gün işbirliklerini çoğaltarak, büyümesini sürdürüyor.

TİKAD'ın, Galatasaray Üniversitesi işbirliğiyle kurduğu Girişimci Kadın Merkezi'nde gerçekleşen Başarı Akademileri söyleşilerinin konuğu, Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Esin Güral Argat'tı.

Tİ̇KAD’ın Galatasaray Üniversitesi işbirliğiyle kurduğu GİKAMER’e verdiği destekten ötürü İSTKA’ya teşekkür ederiz.

TİKAD Kurucu üyemiz Sn. Gülden Yılmaz’ın sahibi olduğu Koton Mağazaları bünyesindeki çalışanlar arasında 12 Aralık Mağazacılar Günü kapsamında yapılan, geleneksel video yarışmasını Konya Kent Plaza çalışanları “Kadına Karşı Şiddetle Mücadele” videosu ile kazandı.

TİKAD, 2020 yılı projelerini görüştüğü yılın son yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdikten sonra, aynı gün yılsonu yemeğinde üyeleriyle bir araya geldi.

TİKAD Başkanı Sayın Nilüfer Bulut, bugün gerçekleşen yerli otomobilin ön gösterim aracının tanıtımına katıldı.

TİKAD Başkanı Sayın Nilüfer Bulut, bugün gerçekleşen yerli otomobilin ön gösterim aracının tanıtımına ilişkin bir açıklama yaptı.